Underbar dag



Dagen började med att jag och älskligen åkte till en marknad för att leta efter krukor för att flytta grönsakerna till en större kruka.
Vi hittade aldrig någon kruka men vi gick ut med en söt nallebjörn som älsklingen köpte. Den gick jag sedan runt med i centrum som jag inte hade något emot till en början med, men sen blev det bara jobbigt att bära det och jag hade ont så det var mindre kul.
Vi gick förbi Edels för att köpa lite saker och efter vi var klara med handlandet så gick vi och fikade/åt lunch på Liba Café. Jag tog aldrig någon bild på vad vi åt eller på hur det ser ut där men det får bli nästa gång. Det jag åt var jätte god och hade inte så mycket i, men den var fortfarande god.
Fösrat gången jag åt på Liba Café och jag gillar redan det jag fick smaka på och jag vet att jag kommer att gå dit flera gånger. När vi var klara gick vi till Maxi för att köpa lite saker och därefter tog vi bussen hem för att Marilou inte orkade vara ute mer för att hon hade så ont.
Men nu sitter jag här hemma med brother inlaw och mahal.
Har ingen aning om vad vi ska göra sedan men jag vill gärna ut igen i det fina vädret.
Vi får se hur det blir med det, för att senare ska jag även tvätta lite kläder.

Well everybody i´ll get back to you all later. Take care! Ciao!



Lite bilder från familje besöket



Det är första gången som min syster och killens pappa träffas men bortsett från det så känner sig syrran hemma med honom. ❤


Mina två söta syskon som jag älskar så mycket! ❤


Min bror, syster, killens pappa och hans bror. ❤


Bror Jr, min mami ❤, Angelo och killens bror. ❤

Lite uppdatering


Hej på er igen! Det var ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg. Men jag är så upptagen eller så hinner jag inte alltid att blogga men nu är jag här. Jag har uppdaterat bloggens utseende och jag hoppas att ni gillar den.
Jag har funderat på att göra en ny Header men det får bli när jag har tid och när min älskling kan hjälpa mig med det, jag är inte världens bästa på att hålla på med photoshop så det är därför jag ska fråga min älskling.
De senaste 2 veckorna så har det hänt lite saker och de sakerna är att killens pappa har fyllt år, jag fyllde år dagen efter honom och förra veckan fyllde killens syster år. Jag glömde nästa bort att nämna det, min käre mami, syster och 2 bröder kom och hälsade på.
Jag var så glad att de var här och hälsade på, för att efter ett tag när man inte träffat sin familj efter ett tag så saknar man de. Men min andra bror ville inte komma och det var lite tråkigt för att jag ville verkligen ha honom här, men det får bli nästa gång. Nu i helgen så var min älskling i Stockholm och tävlade, och han vann sina två matcher. Jag är så stolt över honom och jag vet att han familj är lika så.
Jag är överlycklig för att det går så bra för min älskling och att han har kommit så långt. Han är en riktig soldat som kämpar för något som han verkligen vill ha. Inlägget blev visst lite långt men det gör inget. Jag hoppas att ni har haft en mysig helg och att dagen har varit skönt med solen som skiner stort över huvudet på oss. Ha det så bra allihopa. =)



Rösta gärna på min design från Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hoppas ni gillar denna med.

RÖSTA GÄRNA! Designad från Nelly.com



Hejsan allihopa.
Jag sitter här hemma och är sjuk. Det är inte så kul med tanke på att det har varit fint väder ute, men det kommer fler soliga dagar.
Jag har nu skrivit in mig på en tävling på Nelly.
Jag tänkte om ni tycker om min design rösta gärna på mig, det vore jätte kul att få se hur m¨nga det är som tycker om min design.

RÖSTA HÄR NEDANFÖR:
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hoppas ni röstar på min design. =)

Hade bra allihopa och för er som är sjuka, krya på er!

Musik

 

Söta Är De

Vilo dag/Sörja dag



Enligt den Kristna tron så dör Jesus idag så idag ska man inte göra något alls förutom att sörja honom.
Så därför ska jag bara ta det lugnt, jag vet att vi inte får ut och så men för denna gången gör jag ett undantag, för jag ska förbi till killens pappa idag. Han ska laga mat och killens syster, hennes son och kille kommer förbi också. Det är en sak till jag inte får göra och det är att jag inte får äta kött idag, så det får bli allt som inte har kött i, min frukost blev markill på macka och jag älskar makrill med tomatsås. Det ska nog gå bra idag ändå idag, jag får ju ändå i mig mat.
Hur blir eran påskhelg?

Trevlig Påsk på er!

RSS 2.0

Om

Min profilbild